Hulp voor Huisartsen – De ideale bijbaan voor medische studenten

 

De ideale bijbaan voor medische studenten

Bij ANW Nederland vind jij als student geneeskunde de ideale bijbaan naast je studie. Je kunt bij ons flexibel werken, je doet relevante medische ervaring op, je ontwikkelt je op persoonlijk vlak en niet onbelangrijk je verdient goed. Heb jij je bachelor geneeskunde op zak en ben je gemotiveerd en gedreven? Dan maken we graag kennis met jou. We bieden jou medisch relevant werk, voor losse dagen of periodes zoals tijdens de (zomer)vakantie, maar ook structureel vaste dag(en) of een dagdeel is mogelijk. Vertel ons wat voor jou mogelijk is en we stemmen samen met jou je ideale bijbaan af.

Wat ga je doen?

Op ons kantoor in Heemstede ben je als doktersassistent het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je werkt volgens een geprotocolleerd triage model, gebaseerd op de NHG-richtlijnen. Je verricht telefonische triage, je bepaalt de urgentie, geeft zelfzorg- of overbruggingsadviezen en plant afspraken. Je verwerkt de informatie in het HuisartsenInformatieSysteem (HIS). 

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van je bachelor diploma geneeskunde
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig
 • Je bent minimaal 6 uur per week beschikbaar voor een minimale periode van 2 maanden. Meer uren en langere periode kan altijd

Wat krijg jij?

 • Een flexibele bijbaan werken op dagen en tijden die voor jou passen
 • Betaalde triage trainingsdagen zodat je een goede start kunt maken 
 • Goede begeleiding van supervisor die als vraagbaak aanwezig is
 • Een goed salaris 
 • Goede werksfeer in een mooi team
 • Reiskostenvergoeding op basis van gemaakte kosten OV 2e klas, indien je met de auto komt en meer dan 5 km moet rijden vergoeding van € 0,21 per km
 • Relevante werkervaring als medisch professional en een mooie aanvulling op je CV 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze ideale bijbaan? Stuur dan je CV naar info@hulpvoorhuisartsen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst meer informatie bel dan naar  085-7731880 en vraag naar Baukje Hogeboom. Hulp voor Huisartsen is een initiatief van ANW Nederland en verzorgt de bereikbaarheid voor patiënten van huisarts praktijken in heel Nederland. https://www.anwnederland.nl/over-ons/onze-vacatures/de-ideale-bijbaan-voor-medische-studenten/