Zonnehuisgroep Amstelland – Vacature vakantiekrachten

Volg jij een opleiding helpende zorg en welzijn, verzorgende IG, verpleegkunde of de opleiding geneeskunde?

Dan kunnen wij jouw hulp nu en in de aankomende vakanties goed gebruiken in de regio Amstelveen en de Ronde Venen!

Bijbaan zorgstudenten en / of vakantiewerk

Op zoek naar een leuke bijbaan of vakantiejob waar je ervaring kan opdoen in de ouderenzorg of wijkverpleging en alvast een voorsprong hebt door en voor je studie? Voor een aantal weken én de mogelijkheid om je job om te zetten naar een bijbaan wanneer de vakantie weer voorbij is? Solliciteer dan snel en geef aan wanneer je beschikbaar bent.

Werken in de flexpool van Zonnehuisgroep Amstelland of bij Zonnehuis Wijkverpleging

Zonnehuisgroep Amstelland heeft tien moderne zorglocaties in Amstelveen, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Vinkeveen en Mijdrecht. Naast de verpleeghuislocaties hebben we ook 16 wijkteams. Als zorgstudent zal je zo breed mogelijk ingezet worden, waardoor je op meerdere locaties of bij een van onze wijkteams kunt kijken en ervaring op kan doen.

Wat ga je doen?

Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw bevoegdheden en ervaring! Je biedt de cliënt de zorg die nodig is, betrokken en deskundig. Je observeert, registreert en rapporteert over je bevindingen van de cliënt en/of bewoner. Je werkt hierbij nauw samen met je zorgcollega’s. Wij vinden het belangrijk dat bewoners en cliënten zich zo prettig mogelijk voelen en dat er gelachen wordt, daar zorgen wij voor, met elkaar!

Wat breng je mee?

Passie, betrokkenheid én enthousiasme heb je daarbij nodig! Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling, want de zorg gaat 24/7 door en daar hebben wij jou bij nodig!

Vereisten

  • Gediplomeerd (of bijna klaar) helpende zorg en welzijn, verzorgenden of studenten die de opleiding verzorgende IG, verpleegkunde, of geneeskunde volgen;
  • Enthousiaste, betrokken en proactieve collega’s met hart voor mensen met dementie en-of bewoners die lichamelijk beperkt zijn;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en je kunt zowel goed in teamverband als ook zelfstandig werken.

Wij bieden

  • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf ook kan blijven ontwikkelen en wij helpen jou daar graag bij;
  • Indien nodig trainen wij je op een aantal vaardigheden zodat je snel aan de slag kunt in de zorg; 
  • Salaris conform de cao VVT, passend bij jouw taken en bevoegdheden; 
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Aantrekkelijke aanbrengpremie regeling, die kan oplopen tot wel € 1000,- bruto per aangebrachte nieuwe collega!
  • Reiskostenvergoeding conform de CAO VVT;
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners. Alles wat we doen, doen we vanuit onze nieuwe visie: ‘Deel jij met mij?’, zodat we gezamenlijk zorgen voor elkaar en de bewoners. Voor meer informatie over onze organisatie en locaties kun je terecht op onze website: www.zhga.nl

Wil je meer informatie over de functie, bel dan met het flexbureau, 020-5451655 of met Anouk Mank 06-23574335. 


Solliciteren

Wil jij bij ons aan de slag, stuur dan jouw sollicitatie. Maak hiervoor gebruik van de solliciteren button op onze website www.zhga.nl/vacatures en upload direct jouw cv en korte motivatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Zonnehuisgroep Amstelland vraagt standaard referenties op en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.