Grip5 – Acteur medisch tegenspel

Naast je studie een keer meekijken aan de andere kant van de hulpdiensten van Nederland? Ben jij een enthousiast persoon die het leuk vindt om te acteren en in de huid te kruipen van een slachtoffer?

Dan is Grip5 op zoek naar jou!

Grip5 levert tegenspel bij (grote) oefeningen door Nederland. Samen met je collega acteurs zorgen jullie voor (medisch) tegenspel, zodat de hulpdiensten getraind kunnen worden.

Wanneer je je bij ons aanmeldt dan ga je eerst 1 dag meelopen, zodat je de sfeer kan proeven en je je nieuwe collega’s kan ontmoeten.

Vind je het daarna nog steeds tof, dan doorloop je een korte basis opleiding waarbij we je leren acteren, grimeren en je kennis geven over de protocollen die gehanteerd worden. Tijdens deze opleiding heb je ook learning on the job dagen.

Heb je de opleiding afgerond, dan gaat er een nieuwe wereld van spanning, hectiek en “mission impossible” momenten voor je open.

Nieuwsgierig? Check onze website! 

 

PROFIEL

Kernwoorden: flexibel ingesteld, enthousiast, geen angst voor een stootje, ruimdenkend, representatieve en professionele houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden

Pré is het bezit van een geldig rijbewijs

Je kan zelf bepalen wanneer je werkt en hoeveel uur je werkt, maar heb je eenmaal aangegeven dat je komt, dan verwachten we ook dat je je aan die afspraak houdt!

 

INTERESSE?

Bel of stuur een whatsapp bericht naar Eileen Duits (06-45175459) of mail naar planning@grip5.com 

Meer over Grip5 is te vinden op: www.grip5.com 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP, Tijdelijk

Salaris: €15,00 – €26,50 per uur

Verwacht aantal uur: zelf in te delen 

Rooster: diensten zijn beschikbaar op verschillende tijden