Lustrum XXV der MFAS

Dit studiejaar is een hele bijzondere voor de MFAS. Als oudste medische studievereniging van Nederland zullen wij op 19 mei 2021 namelijk onze 125e verjaardag vieren! De Lustrumcommissie zal gedurende het jaar 2020-2021 een aantal hele vette en bijzondere activiteiten voor jullie neerzetten om het 25e Lustrum van de vereniging groots te vieren. Het thema van het jaar is Royaal, want zo zal het Lustrum gevierd worden; ‘gul zoals een koning het betaamt’. Dit jaar zal er namelijk niet een, maar twee weken feest zijn! De Lustrumweken staan gepland van 10 mei t/m 21 mei, maar voor die tijd heeft de Lustrumcommissie al wat feestelijke activiteiten in petto. Volg de Lustrum facebookpagina om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom het Lustrum en de activiteiten: https://www.facebook.com/Lustrum-XXV-der-MFAS-426065294251219

De 25e Lustrumcommissie bestaat uit:
Voorzitter – Emiel van Beek
Secretaris – Zoe Davidson
Penningmeester – Niels Tuynman
Lid PR – Sterre Kwaks
Lid Sponsoring – Georgina Smeekes
Algemeen Lid – Dita Bolluyt
Algemeen Lid – Sarah Lutterman
Begeleidend Bestuurslid 125 – Maya van Noort

Voor vragen over het Lustrum zijn wij te bereiken via de mail: lustrum@mfas.net

Benieuwd naar een kleine inkijk in het Lustrumjaar, kijk onze promofilm!
https://fb.watch/1vXCb8DrDG/

Naast de viering van ons 125-jarig bestaan, zal dit Lustrum in teken staan van een aantal acties om Stichting Muziekids te steunen. Graag stellen wij jullie aan hen voor: Muziekids is een uniek muzikaal initiatief voor de zorg. Speciaal opgezet voor kinderen tot 18 jaar die pech hebben in een ziekenhuis behandeld te worden. Muziekids maakt de wereld van het zieke kind een beetje aangenamer en leuker door het zelf en samen maken van muziek. Dat doet hun zorgen even vergeten, het stressniveau verlagen en het genezingsproces in positieve zin aanwijsbaar stimuleren. Het doel is om in elke zorginstelling waar kinderen verblijven een Muziekids Studio te realiseren. Onder andere Utrecht, Blaricum en Almere hebben een prachtige studio. De volgende op de agenda is een studio in het Amsterdam UMC, locatie AMC. Op het moment wordt er elke dinsdag en donderdag op de kinderpoli al muziek gemaakt door de Muziekids Troubadours, maar het ultieme doel is natuurlijk een studio. Als MFAS willen wij ons steentje bijdragen zodat dit gerealiseerd kan worden. Dit jaar zullen wij verschillende activiteiten neerzetten waarbij alle winst naar de Muziekids studio in het Emma Kinderziekenhuis gaat. Zien we jullie daar?

Kijk hier de video van Muziekids om te zien wat zij tot nu toe hebben bereikt:
https://fb.watch/1yaGyHXqiE/