Over de Boekenservice

De MFAS Boekenservice verkoopt medische boeken en instrumenten aan MFAS-leden tegen een gereduceerd bedrag in de kortingsperiodes. Verder maakt de MFAS voor zoveel mogelijk blokken tentamenbundels met zo recent mogelijke (her)tentamens, voorzien van modelantwoorden. Daarnaast kan bij de MFAS Boekenservice een selectie aan instrumenten worden aangeschaft, die het meest gebruikt worden bij practica en tijdens coschappen op het AMC. In de boekenservice worden ook de werkboeken en syllabi verkocht.

Het kopen van instrumenten en boeken bij de MFAS Boekenservice is verbonden aan voorwaarden, waarmee je akkoord gaat wanneer je een aankoop doet. Deze voorwaarden zijn aangegeven bij de MFAS Boekenservice, en zijn hieronder uiteengezet.

Studieboeken
In onze online webshop kunnen wij in de kortingsperiodes de maximale korting aan bieden op Nederlandse boeken. Omdat wij studieboeken tijdens die periodes collectief inkopen namens onze leden, krijg je bij ons in de kortingsperiode 10% korting op Nederlandse boeken en maximale korting van 21% op buitenlandse titels. Buiten de kortingsperiode krijg je 5% korting op Nederlandse boeken bij een bestelling van 2 Nederlandse boeken. De kortingsperiode wordt van tevoren per blok bekend gemaakt. Bestel je boeken eenvoudig online via mfas.itdepartment.nl. Alle studieboeken staan overzichtelijk per studiejaar en per vak gesorteerd.

Voorwaarden

  1. Voor het kopen van boeken in de MFAS webshop met korting dien je lid te zijn van de MFAS.
    – Ben je geen MFAS lid? Reken dan meteen je lidmaatschap af in de webshop of ga eerst langs de MFAS kamer om lid te worden.
  2. Voor het kopen van tentamenbundels en instrumenten kan je terecht bij de boekenservice op plein-J.
  3. Instrumenten kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
  4. Coassistenten in witte jas hebben voorrang op de rij.

Openingstijden

Sinds 1 februari 2021 heeft De MFAS Boekenservice de volgende openingstijden:

Maandag: 11:00 – 14:00 uur
Dinsdag: 11:00 – 14:00 uur
Woensdag: 11:00 – 14:00 uur
Donderdag: 11:00 – 14:00 uur