MFAS Webshop

Wij werken met een webshop. Op deze manier kan jij altijd gemakkelijk je boeken bestellen en worden deze bij jou thuis bezorgd. Wij bieden onze leden binnen afgesproken kortingsperiodes de maximale korting aan op studieboeken. Omdat wij in die periode studieboeken collectief inkopen namens onze leden, krijg je bij ons 10% korting op Nederlandse boeken en een maximale korting van 16% op buitenlandse titels. De kortingsperiodes worden duidelijk bekend gemaakt en beginnen voor het nieuwe blok zodat je op tijd je boeken met korting binnen hebt. Alle studieboeken staan in de webshop overzichtelijk per studiejaar en per vak gesorteerd. Onze boekenlijsten zijn gecontroleerd door de blokcoördinatoren. Zo ben je er zeker van dat jij het juiste boek bestelt.
In de webshop worden alleen studieboeken verkocht. Voor tentamenbundels, blokboeken, instrumenten en witte jassen zijn jullie van harte welkom bij de boekenservice!

Let op! In de webshop gebruik je een ander account dan je account voor het online ledensysteem. Deze maak je aan bij je eerste bestelling in de webshop.

Ben je nog geen lid van de MFAS? Dan kan je in onze webshop ook je MFAS-lidmaatschap afrekenen. Zo kan je direct profiteren van onze kortingen.

Bestel nu hier je boeken.