Zeilweekendcommissie

Zeilweekendcommissie

Je kijkt naar de commissie die het leukste weekend van het jaar gaat organiseren, namelijk het zeilweekend! Het zeilweekend is het ideale uitje om de laatste weken voor de zomervakantie door te komen. Kortom, handen uit de mouwen en alle hens aan dek voor de commissie.

Het weekend zal bestaan uit 3 dagen lang zeilen, chillen, drinken en hopelijk (duimen, duimen, duimen) genieten van het lekkere weer. Op vrijdag zullen we aan dek gaan en ‘s avonds staat er een kroegentocht op het programma, sla jij die lekkere Fries aan de haak of kom je met nat zeil alleen thuis? Zaterdag zullen we gezamenlijk de zeilen hijsen en kunnen we gedurende de vaart voor Pampus liggen. Verder staat er een eiland BBQ en een heus (nader bekend te maken) themafeest op het programma. Op zondagmiddag zullen we weer te land komen en nemen we afscheid van de skûtsjes en hun schippers.

Ben je nu extreem enthousiast geworden voor dit geweldige weekend en wil je graag mee? Zorg dan dat je bij de kaartverkoop bent en ga met ons mee van 9 tot en met 11 juni! Wij staan in ieder geval al te springen om met jullie aan boord te gaan en Friesland onveilig te maken.

Wij zijn te bereiken via zeilweekend@mfas.net!

Voorzitter Aniek Spil
Secretaris Zoë  Lenior
Penningmeester Eva Bramer
Lid PR Luciano Cadovius
Lid Sponsoring Tobias Duijzer
Algemeen Lid Lisa Schijf
Begeleidend Bestuurslid Hadar Lapid