Wintersport 2018

Naast alle andere reizen en activiteiten van de MFAS, is de wintersportreis toch wel de allerleukste. Na (tot ons groot verdriet) één jaar  zonder wintersportcommissie, zijn we weer terug van weggeweest! Deze mooie witte wonderreis wil je zeker niet missen. Een groot deel zal vast al eens op wintersport zijn geweest met zijn ouders, maar met de MFAS is het vele malen leuker! Zo kan je onbeperkt après-skiën en feesten, maar ook lekker veel skiën of snowboarden in een prachtig gebied. Voor de onervaren wintersporters is er geen reden om je zorgen te maken, want er is een mogelijkheid om te lessen. Voor de meer ervaren wintersporters wordt het nog leuker als zij meegaan, want het is extra vermakelijk als zij onderuitgaan.
De wintersportreis zal plaatsvinden in de kerstvakantie van 2018. Al met al dus een super toffe reis die je zeker niet wil missen!