Buitenlandse Reis en Weekendje Weg

In de kerstvakantie hebben we met een groep van 35 man een ontzettend mooie reis gehad. We zijn begonnen in Warschau (Polen) en zijn op 1 januari met de bus doorgereisd naar Minsk (Wit-Rusland). Een van de meest bijzondere dingen was ons uitstapje naar Treblinka, een voormalig massa-vernietigingskamp. We hadden een gids die ons van Warschau tot en met het kamp zelf van alles vertelde. Dat heeft zeker indruk gemaakt op de hele groep.

We hebben ook veel andere activiteiten gehad. In beide steden hebben we samen een stadswandeling gemaakt, georganiseerd door de commissie. Zo leerden we de leukste feitjes over de steden en zagen we de mooiste hoekjes en gaatjes van elke stad.

Het nachtleven hebben we natuurlijk ook niet aan ons voorbij laten schieten! Dit hebben we ontdekt bij bijvoorbeeld de kroegentocht, pubquiz, met oud & nieuw, de karaokeavond…

Allemaal georganiseerd door de commissie, BuReCo (BuitenlandseReisCommissie) ‘17-’18. Het was een prachtige reis waarbij ook nog eens een hoop vriendschappen zijn ontstaan!
Kijk ook op: https://www.mfas.net/buitenlandse-reis-2017-2018/

In maart gaan we een weekend weg, georganiseerd door WWC (WeekendWegCommissie) ‘17-’18. Ik heb er nu al zin in en ben heel benieuwd hoe onze volgende bestemming zal zijn… Die is laatst bekend gemaakt in de bar: we gaan naar Brugge! Kom jij ook mee dit sfeervolle stadje ontdekken?