Nieuwste updates: MFAS en de coronacrisis

MFAS en de coronacrisis

Update maandag 6 april
Zoals jullie weten gaan onze activiteiten tot en met 1 juni niet door. Hierdoor zijn veel van onze activiteiten verloren gegaan en zijn er, logischerwijs, een aantal commissies die hun activiteit(en) niet hebben kunnen organiseren. Daarom hebben wij een aantal activiteiten verplaatst en omgegooid, hieronder zie je een overzicht van de activiteiten in juni:

 • Dinsdag 2 juni Opening van de bar; bar zomeravond
  Kom met ons de opening van de bar vieren! Epcie zal uiteraard aanwezig zijn om ons te verwennen met een lekker drankje.
 • Woensdag 3 juni MFAS Feest
 • Dinsdag 9 juni Gala
  Hierover ontvangt iedereen met een kaartje nog een mail. Indien je niet kan
  zullen wij natuurlijk een passende oplossing vinden.
 • Donderdag 11 juni Diesborrel en almanakuitreiking
  Ook de viering van het 124 jaar bestaan van de MFAS kan dit jaar niet fysiek plaatsvinden. Daarom wijden wij deze dag in juni tot de diesborrel. Kom vanaf 13.00 naar de bar om deze bijzondere dag te vieren en een almanak in ontvangst te nemen.
 • 12-14 juni Zeilweekend
 • Donderdag 18 juni Bar themafeest
 • Zaterdag 20 juni Ouderdag

We hopen dat wij op deze manier jullie nog een leuke maand juni bij de MFAS kunnen bieden! Deze activiteiten zijn nog onder voorbehoud. Bij veranderingen vanuit het RIVM en de overheid, houden we ons uiteraard aan deze regels. Wij kijken er erg naar uit om jullie weer te zien en juni een feestje te maken, hopelijk jullie ook!

Liefs,

Het 124ste Bestuur der MFAS

 

Update 25 maart
Eerder hebben wij een bericht geplaatst over onze activiteiten die, tot onze grote teleurstelling, niet door kunnen gaan tot ten minste 7 april. Gezien de landelijke maatregelen zijn verlengd tot ten minste 1 juni, zullen ook onze activiteiten tot deze datum helaas niet plaatsvinden. 

Aangezien wij het zonde zouden vinden als alle MFAS activiteiten van dit academisch jaar verloren gaan, zijn wij op het moment opzoek naar een alternatieve mogelijkheden om sommige activiteiten op een andere datum plaats te laten vinden. Ook zijn we bezig met online activiteiten. Leuke ideeën hiervoor zijn altijd welkom! 

Houd de site en onze sociale media in de gaten om up to date te zijn van de gewijzigde activiteiten of nieuwe, online activiteiten!

Verder wensen we jullie uiteraard alle gezondheid! Let goed op jezelf en anderen!